Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.01.2017 11:58:56 - Valentin Dobrotivý

Ještě pořád si myslíte, že Švédsko je země, jejíž sociální systém byste chtěl zavést v Česku?

Dobrý den. Ve svých projevech se často vyjadřujete, že Švédsko je vzor země, jaký byste si přál u nás. Jeho dnešní realita je však bohužel naprosto odlišná s tím, co tam bylo před 10 či 20-ti roky. Co se týče muslimské invaze, Švédsko je zemí, která má nejvyšší počet imigrantů na počet stávajících obyvatel. Narostla tam značně kriminalita, lidé jsou tam imigranty okrádáni, zabíjeni a znásilňováni. Policie mnohde rezignovala na svoji činnost vůči muslimům. Jsou tam zaváděny neomarxistické zrůdnosti, islám a právo šária proniká do škol i veřejného života. Vládnoucí socialističtí a neomarxističtí politici bydlí v bohatých bezpečných čtvrtích a bezpečnost obyčejných lidí je jim lhostejná. Ruší se sociální výhody Švédů, kteří si např. musí platit zubaře, zatímco imigranti mají tuto péči zdarma. Omezuje se poskytování bytů rodilým Švédům na úkor muslimských invazistů apod. - viz http://pravyprostor.cz/jjak-neomarxiste-znicili-svedsko-video/ Ještě sem chcete implementovat švédský model?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.02.2017 19:38:02 - Ing. Miloš Zeman
Ano, ještě chci implementovat švédský model z toho prostého důvodu, že Švédsko a další skandinávské země jsou v žebříčcích indexu lidského rozvoje na prvních místech, ať se jedná o konkurenceschopnost, ekonomickou výkonnost, životní úroveň, pravděpodobnost dožití a další a další parametry. Nicméně, budete se divit, souhlasím s vámi v tom, že švédská vláda v minulosti udělala chybu přílišným liberalismem při přijímání imigrantů. Ale to bylo v době, kdy těch imigrantů zase tolik nebylo, takže se to dalo snést. Dnes švédský premiér oznámil, že prvních 80 tisíc ilegálních imigrantů bude ze Švédska deportováno. Považuji to za důkaz změny švédského postoje vůči migraci.