JUDr. Ing. Miloslav Ludvík

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.01.2017 14:14:08 - Hana Komínková

Už se o pacienta perou??Je tedy opravdu tak málo lékařů jak tvrdí Kubek, a nebo je zakopaný pes jinde?A bude to pro občana bezpečné?

Vážený pane ministře,můžete se,prosím, ještě vyjádřit k odkazu z 15.9.2016 http://splcr.cz/vystupy-z-jednani-mezi-zastupci-spl-cr-a-ministerstvem-zdravotnictvi-cr-dne-15-9-2016-protestni-zavreni-ordinaci-21-9-bylo-odvolano/ v kterém se píše,že "Byla zahájena jednání o posílení role a rozšíření kompetencí praktických lékařů.Prvním krokem bude to, že ministerstvo zařadí k 1.1.2017 do seznamu výkonů, nový výkon předoperačního vyšetření praktickým lékařem dle návrhu SPL ČR.Zároveň jasně vymezí rozsah laboratorních vyšetření požadovaných u tohoto výkonu."Jak tedy bude takové předoperační vyšetření u praktika vypadat, když v ordinaci nemá EKG (vyšetření srdce) a ani RTG (vyšetření plic)?Bude umět praktik, který odmítá stážovat v nemocnici(tak, jak chtěl poslanec Vyzula) správně zhodnotit, zda je pacient operace schopen?Nebo nám jen odebere krev a pak vypíše žádanku na kardio,internu,plicní a pacient to bude muset objezdit?A v nemocnici si pak stejně pro jistotu udělají ještě své vyšetření?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.