PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.01.2017 12:11:43 - Maftík

Palata a "Klaus popírač"

Dobrý den, pane Sládku. Tak Luboš Palata do Lidovek napsal článek, který snad musí vejít do dějin svou blbostí. Cituji závěrečný odstaveček: "Václav Klaus je popírač. Ne holocaustu, ale Evropské unie. Vyjde to na stejno. Je to zločin." Když nyní pomineme Klausův rozporuplný vztah k EU v dlouhodobém horizontu, na který poukazujete: dá se to vůbec nějak slušně okomentovat?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.01.2017 12:28:07 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,děkuji za připomínku změn v názorech Václava Klause, který nás do EU zatáhl a dnes si hraje na jejího hlavního kritika. Kdyý ale pomineme tento fakt a zamyslíme se jen nad výrony redaktora Lidovek, tak je to naprostá hrůza. Popírání holocaustu bylo kodifikováno jako zločin. Zvrhlíci z Bruselu a jejich domácí přisluhovači by nejraději tutéž kodifikaci zavedli i pro kritiku EU. Kdyby o tom nepsal Orwell již dávno, tak by to byla novinka. To však nijak nezmenšuje fakt, že z realizace těchto zvráceností běhá mráz po zádech.Takové výroky by nás všechny měly probudit k daleko aktivnějšímu odmítání Bruselu a všech zrůdností, které od něj přicházejí.Je to ale jenom věc nás všech, tak zvaně obyčejných občanů, protože například europoslanci, kteří by měli být v první linii jsou jen zbabělé krysy, které žerou až k prasknutí, včetně jednotky blbosti, eurokomisařky za Babišovu kliku.