Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.01.2017 8:47:34 - Jenovéfa

Prezident Zeman se s tím nepáral

Vážený pane prezidente, to že nás pravdivě informujete alespon Vy je chválihodné. Jsem ráda, že máme prezidenta, který, i když jde v podstatě pořád proti proudu, říká pravdu a chce, aby to věděli i jeho vliči. Říkám tím, že čtu Vaše příspěvky, poslouchám rozhovory s Vámi a vždycky mi z toho vychází, že volba Vás jako prezidenta byla tím správným řešením. Poslouchat dnes hlas redaktorů zejména tzv. veřejnoprávních sdělovacích prostředků je jen ztráta času. Všichni nás straší jenom Ruskem a nikde neslyším, že nebýt Ruska, tak mnozí nepřišli vůbec na svět. Rusko si neidealizuji, ale rozhodně také neříkám, že to je hrozba. Ty vidím úplně jinde a u jiných. Už farizejství Ameriky, která vyprovokovala nespočet válečných konfliktů a smrt neviných lidí ve prospěch své zbrojařské loby a touhy hrát neustále první housle, je pro mě varující. A nejsem sama!!! Proto mě taky mrzí, že jsme vstpoupili do paktu, který je jen prodloužená ruka Ameriky!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.02.2017 19:31:36 - Ing. Miloš Zeman
Jsem stoupenec parlamentní demokracie, a tedy anglo-amerického a evropského modelu civilizace. Nejsem ale stoupenec exportu tohoto modelu civilizace do jiných zemí. Amerika udělala tragickou chybu, když rozvrátila Střední východ, když investovala do zbytečného projektu miliardy dolarů, a co je ještě horší, tisíce životů svých občanů. Čili rozlišujme dvě věci: mějme rádi svoji civilizaci a nechtějme ji exportovat.