Jan Birke

  • SOCDEM
  • Královéhradecký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,69. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.01.2017 10:55:19 - grunlich

manager

Naznačil jste, že když ČSSD ve volbách neuspěje, může to být konec vaší politické kariéry. Co přesně t znamená? Lidé vás volili jako starostu, protože vás mají rádi, nemůžeme přece doplácet na to, že vám je to málo a vykonáváte další a další funkce. Nevidím důvod, proč byste v případě dost pravděpodobného neúspěchu strany na to měl doplácet vy? A pak myslíte, že se současným vedením máte šanci vyhrát?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.01.2017 17:06:27 - Jan Birke
Upřímně - nepamatuji se, že bych to takto formuloval. Nechci se ale odpovědi vyhnout. S výkonem volebního manažera je spojená také odpovědnost za to, jak volby dopadnou. Pokud dopadnou špatně, bude to také moje odpovědnost. To je fakt. Co se ale konkrétně stane, neumím teď říct.  

Především ale věřím, že ve volbách uspějeme a pro dobrý výsledek udělám maximum. Čekají nás měsíce tvrdé práce, na to se nyní chci soustředit.

Víte nejde o funkce, jde o možnost změnit věci. Navíc jsem řekl, že se řady funkcí zbavím. Opravdu na nich nelpím.         

Co se týká mého starostování – Náchod je pro mě srdcová záležitost, pokud mi lidé v příštím roce v komunálních volbách dovolí pokračovat, chtěl bych jim sloužit dál.