Jan Birke

  • SOCDEM
  • Královéhradecký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,69. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.05.2021 11:43:18 - jana HK

klesající preference

Dobrý den, upřímně, myslíte, že se dostanete do sněmovny? Protože co průzkum blíž k volbám, tím méně voličů. Naposledy vám evidentně uškodila kauza Vrbětice. Myslíte, že je šance, že tento pro stranu negativní vývoj jěště nějak zvrátíte? Jak? Kde dělá podle vás strana chybu? Nebo myslíte, že není třeba zásadních změn? Děkuji za upřímnost. Jana

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.06.2021 14:20:20 - Jan Birke
Dobrý den, hlasy se rozdávají až v den voleb a počítají se až po jejich skončení. A v minulosti jsme už mnohokrát viděli, jak se mohou průzkumy mýlit a především do voleb je ještě poměrně daleko. My samozřejmě věříme ve volební úspěch, jsme strana s dlouhou tradicí, jasným programem a především za námi stojí výsledky za posledních 8 let ve vládě. I v nejtěžších chvílích pandemie jsme si zachovali chladnou hlavu a finanční podporu jsme vždycky v pravý čas směřovali tam, kde to bylo potřeba. A jsme připraveni operativně opět zasáhnout tam, kde bude třeba. Pro nás jsou lidé vždy na prvním místě.