ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.01.2017 10:03:02 - Jarmila271

Znásilněná Evropa

Dobrý den pane Šiku,
děkuji za výstižný článek. Ale, je to jen další z dobře zformulovaných, realistických pohledů na stav současné společnosti a nebo to myslíte vážně? Píšete mimo jiné: "zažalujme proto zrádce, korytáře a populisty sedící v teploučku - Radu Evropské unie..." Myslíte to vážně? Nevím jestli tím "my" míníte občany ČR, ODS jako stranu, či koho.
Vždy jsem byla voličem ODS, nejprve nadšeným, pak se sebezapřením a v posledních letech je pro mne ODS naprosto nedůvěryhodná strana. Ráda bych věřila, že máte nato skutečně vykonat něco pro dobro této země. Třeba nechat si udělat právní rozbor evropských smluv a sestavit žalobu na Radu Evropské unie.

Děkuji a přeji Vám i nám hodně štěstí,
s pozdravem Jarmila

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.03.2017 17:34:00 - Evžen Šik

Dobrý den, omlouvám se za pozdní reakci. Ano, chci aby naši poslanci iniciovali tento postup a nenechali vláčet ČR v blátě a bojovali za její svrchovanost a suverenitu. Jsme přece rovnocennými partnery členským státům (máme-li stejné povinnosti, tak máme i stejná práva, pokud to neplatí, tak to není partnerství), těmi musíme být a tento statut si držet a bránit. Již dlouhou dobu jsme jen pátým kolem u vozu a to není vůči našim občanům fér.


Pěkný den a děkuji za dotaz.

Evžen Šik