Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.01.2017 18:30:29 - mkkm

Buďte korekní pane prezidente.

V PL bylo 16.1.2017 uvedeno: „Někdy i my, právní laici, stojíme v němém úžasu před některými rozhodnutími, jako například teď, pane ministře (Roberte Pelikáne), v kauze Rath. Skoro se mi zdá, aniž bych se vměšoval do soudního rozhodnutí, že když u někoho najdeme v krabici od vína šest nebo sedm milionů korun, jsou diskuse o jeho vině či nevině poněkud nepatřičné,“ řekl Zeman
Zdravý rozum si pokládá otázku, proč policie při "záchytu" Ratha s krabicí před kamerami tuto krabici ihned neotevřela jako důkaz? (Policista se zavřenou krabicí odešel). Co když má Rath pravdu a v krabici mohlo být skutečně víno a následně vyměněno.
Proč prezident nectí tato fakta a straní verzi policie? Při jeho fenomenální logice mne to překvapuje.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.02.2017 19:31:02 - Ing. Miloš Zeman
Nu, pokud je mi známo, tak policistka požádala Davida Ratha, aby mohla zalepenou krabici otevřít, zeptala se, co v krabici je, a David Rath jí odpověděl, že je tam víno. Policistka poté otevřela lepicí pásku a objevila tam těch sedm milionů korun. David Rath se zmohl pouze na odpověď, že je to překvapující.