Jan Birke

  • SOCDEM
  • Královéhradecký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,69. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.01.2017 16:08:40 - černej pes

jste opravdu superman?

Tedy z vonkajšku to tak vyzerá,ale vzpomenu-li na vašeho stranického kolegu Michala Haška a jeho 27 funkcí.... No nic ve zlém,samozřejmě býti starostou Náchoda,poslancem parlamentu a šéfem volebního štábu strany lze stihnout takříkajíc levou zadní. Ale stejně by mě zajímalo,jak rozdělit 24 hodin na spánek,rodinu,jídlo a tři výše jmenované funkce

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.01.2017 20:13:14 - Jan Birke
Nebudu tvrdit, že to zvládnu levou zadní. Jednoduché to nebude a mám před sebou náročné období. Vršit funkce rozhodně nehodlám, jsem zvyklý odvádět vždy co nejlepší práci s orientací na výsledek, takže bych sám nebyl spokojený s tím, že bych měl za jménem napsáno 15 funkcí a z toho vykonával pořádně jednu. I proto v příštích dnech skončím ve funkci odborného mluvčího ČSSD pro dopravu, která mi díky „kvalitám“ práce ministra dopravy Dana Ťoka zabírala v poslední době hodně času. Počítám s tím, že se vzdám také dalších funkcí, například předsedy krajského výboru v Královehradeckém kraji. Nejsem superman (tolik řečnická odpověď na Vaši řečnickou otázku), na druhou stranu mám rád náročnou práci a starostou v Náchodě a poslancem zůstanu.