Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.01.2017 19:02:01 - Málinatór

Vážený pane prezidente.

Dovolte, abych se Vám omluvil. Ve volbách na prezidenta jsem tvrdil, že když Vám dám hlas, tak to dělám proto, že volím menší zlo. Dneska již vím, že to nebylo menší zlo, ale daleko největší dobro, pro náš stát. Vůbec si ani nedokážu představit, co by nastalo po zvolení pana Schwarzenberga, místo vás. Děkuji Bohu, že nás ráčil obšťastnit Vaší osobou, ve funkci Prezidenta. Přeji Vám pevné zdraví, jak tělesné, tak i duševní a přeji hodně úspěchů, které budou i našimi úspěchy. Mám jedno obrovské přání, které vím, že nemůžete splnit, ale alespoň se o něj podělím. Bylo by opravdu skvělé, pokud by se uskutečnila schůzka v Praze, pod Vaší záštitou a to pánů prezidentů Putina, Trumpa a Si Ťin-pchinga. Přeji Hezký den. Zejda Ladislav

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.02.2017 19:21:27 - Ing. Miloš Zeman
Já zastávám poněkud cynický názor, že v politice nikdy nevolíme mezi menším a větším dobrem, ale vždycky jenom mezi menším a větším zlem. Ale samozřejmě, že k podstatě vaší otázky mohu říci jenom to, že i když mám dobré vztahy s ruským a čínským prezidentem a pevně věřím, že stejně dobré vztahy budu mít s americkým prezidentem, záleží pouze na nich, zda budou případnou nabídku tohoto zprostředkování chtít, nebo nechtít využít. Vím, že se plánuje schůzka mezi prezidentem Trumpem a prezidentem Putinem na Islandu. Chtěl bych dodat, že v Praze je poněkud teplejší počasí.