Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.01.2017 23:27:54 - harcer

Pane prezidente!

Pořád se mluví o klesající polulaci.Proč tedy vláda neinvestuje a nepodporuje mladé nestaví byty (králikárny které teď stojí milion a na krádeži kterých mnozí pěkně zbohatli) tak jako to udělala vláda za prezidentování G.Husáka?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.02.2017 19:20:15 - Ing. Miloš Zeman
Já sám jsem jako premiér prosadil program tzv. startovacích bytů pro mladou generaci. Byly to garsonky nebo maximálně dva plus jedna pro začínající rodiny. Žádný luxus, ale mohly tam zplodit děti a do doby, než by se zlepšila jejich životní úroveň, tam mohly žít. Na druhé straně ty výkřiky o populační krizi a o tom, že vymřeme, mně připadají jako nepřiměřené. Dobře, je nás něco přes 10 milionů. Kdyby nás za 100 let bylo devět milionů nepočítajíc migranty, tak se nic hrozného nestane. Občas mám dokonce v některých krajích dojem, že jsme přehuštění, přelidnění a že určité snížení počtu obyvatel by věci spíše prospělo.