PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.01.2017 8:10:59 - Anajka

Ridicsky průkaz

Dobrý den pane doktore chtěla bych se zeptat jaký máte názor na to že Německo Bude imigrantům platit řidičské průkazy a co si myslíte o uprednostnovani cizinců před původními obyvateli?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.01.2017 14:20:09 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,Evropa je nyní celá zachvácena nemocí zvanou rasismus naruby. Zvýhodňování přivandrovalců již dosáhlo takové úrovně, že je sprostým útlakem původního obyvatelstva.Takové projevy, jako že jim platí školy nebo řidičské průkazy jsou jenom špičkou ledovce.Deportovat všechny přivandrovalce a žádné nové sem nepustit. To ovšem bude možné jedině tehdy až z vlády a parlamentu vypadnou podvodníci a zloději, což je všech 200 poslanců bez rozdílu a celá vláda.Všimněte si třeba jenom toho, kdo hlasoval proti přijetí zákona o střetu zájmů. Samozřejmě Babišův spolek a k tomu poslanci, kteří si nyní říkají SPD. Za takové hlasování by měli vypadnout úplně všichni.Máme ještě osm měsíců na to, abychom to všem rozumným vysvětlili.