PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.01.2017 11:11:58 - Maftík

Realistické řešení imigrace?

Dobrý den, pane Sládku. Hovoříte o tom, že byste deportoval všechny přivandrovalce. Já bych to viděl podobně, ale nejsem si jist, že je to řešení realistické. Kam je totiž deportovat? Co když je jejich původní země radikálně odmítnou vzít zpátky? Jak to potom řešit? Vyhošťováním diplomatů daných zemí, pokud u nás má daná země zastoupení? To nejspíš velmi silně zasáhne do situace mezinárodních vztahů. Nebylo by spíše realističtější vytvořit zde pro imigranty takové ekonomické a právní podmínky, které je donutí, aby odešli sami?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.01.2017 14:14:45 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,je vidět, že o věci důkadně přemýšlíte. Problém je v tom, že i kdyby odcházeli sami, tak je stejně země jejich původu nemusí chtít přijmout.Nejlepším řešením je chránit hranice natolik důkladně, že se sem žádní noví nedostanou. A ty, kdo jsou bohužel již uvnitř opravdu nekompromisně deportovat. Například na hranice země původu anebo třeba na letiště v zemi původu a tam je prostě vyložit i kdyby je jejich mateřská země nechala bydlet na letištní ploše nebo v letištní hale. O naše lidi se také nikdo nestará.