PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.01.2017 13:23:10 - Anajka

Pomluvy

Dobrý den pane doktore chtěla bych se zeptat jak snasite neustále pomluvy lži a špínu které na Vás někteří lidé neustále házejí?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.01.2017 11:12:27 - PhDr. Miroslav Sládek
Dobrý den a děkuji za dotaz,nechci tady prohlašovat, že jsem si zvykl. Na nic takového se zvyknout nedá. Terčem útoků jsem od počátku, tehdy to vlastně na začátku roku 1990 začali nejen novináři, ale hlavně Václav Havel. Onálepkoval nás jako fašisty a tím celou štavavou kampaň spustil. Prostě se mne a republikánské strany chtěli zbavit za každou cenu. Nic z toho nebyla pravda, jenže znáte povahu našich spoluobčanů, když je něco v televizi, tak to přeci musí být ravda. S takovýmto uvažováním má vládnoucí banda jistotu, že na mne ty lži ulpí, a oni budou moci krást a podvádět, aniž si toho zaslepená veřejnost všimne.Havel a spol. mají dost následovníků i když nechápu, proč se o mně pořád starají, když ani nejsem v parlamentu, bojí se a pomlouvat budou dokud budu dýchat, nejspíše. Je však jistě, že pár let po smrti budu výborný a možná po mne pojmenují i ulici nebo vysokou školu.P. S.Někdy je mi líto, že ti pomlouvači neměli pravdu. Pár příkladů pro ilustraci. Podle novin jsem od roku 1990 majitelem hotelu Tyrolia na Maria-Hilfer Strasse ve Vídni (to by nebylo špatné), byl jsem majorem KGB (to bych byl dnes jedna ruka s miliardářem Putinem), mám 33. stupeň svěcení svobodných zednářů, atd. atd. Prostě bla, bla, bla.