PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.01.2017 14:00:00 - SilvaDee

Nezaměstnanost

Dobrý den, pročítám zde různé politiky a čtu samé populistické sliby. O vaší straně se říká, že jste extrémisté a populisté. Chci tedy položit otázku vám. N našem Olomouckém kraji je vzdělanostní struktura uchazečů o zaměstnání nízká s nízkým podílem VŠ vzdělaných lidí a máme čtvrtou nejvyšší nezaměstnanost v ČR. Co nám v Olomouckém kraji může republikánská strana nabídnout? Máte řešení na situaci, kdy některé regiony zcela propadají ve statistikách a práce na Olomoucku prostě není. Dalším problémem je nedostatek bytů a téměř žádné byty se nestaví, tedy ne státní. Máte na tyto problémy řešení? Děkuji za odpověď. Silvie D.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.02.2017 14:05:19 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,přiznám se, že je mi trochu zatěžko znovu opakovat věci, ke kterým jsem se již několikrát v podrobných článcích vyjadřoval. Proto velmi stručně s odkazem na www.sprrsc.cz.Program SPR-RSČ není ani po mnoha letech třeba měnit, protože vlády a parlamenty, které byly od té doby u moci jeho body nesplnili a dnes každé strana z tohoto programu opisuje. Podívejte se na starší programy vládních stran a porovnejte je s naším programem z let 1990 a 1991.Nehovořím ani o současně údajně nejpopulárnějším hnutí Pindíka. Ten nemá žádný program, nebo jste snad o něm slyšela?Vzdělání musí být bezplatné na všech stupních, zvýšit počet míst pro studenty na VŠ státní podporou. Každý ví, kolik třeba cizinců zabírá místa našim studentům, i to je rezerva.Tvorba nových pracovních míst, opět se sttní podporou, financí je dost. Dovedete si představit o kolik peněz přichází státní rozpočet proto, že Pindík žádné daně neplatí?Předložili jsme program na zahájení sztátní bytové výstavby jednak za účelem dostatku bytů pro mladé rodiny a samozřejmě i v zájmu zvýšení mobility pracovích sil. Zopakovali jsme jej asi před rokem, autorem je poslanec pan Krampera.Doufám, že tento stručný nástin stačí, děkuji za otázku.