Pavel Telička

  • BPP
  • Středočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.01.2017 18:40:34 - Lida Seidlova

Vaše spolupráce s STB a vztahy k jiným firmám a lidem

Dobrý den pane Teličko, v archivech STB je uvedena osoba Pavel Telička, ročník 1965. Jste to Vy?
Jaká byla Vaše role v RPG byty?
Jaký je Váš vztah k některým spolupracovníkům, konkrétně paní Charanzové, která jako doposud politicky nečinná osoba je nyní údajně díky Vám poslankyní evropského parlamentu?
Děkuji za odpovědi.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.02.2017 17:30:29 - Pavel Telička
Dobry den, nevim jako co bych mohl byt veden v těchto archivech, kdyz jsem nikdy s těmito službami nespolupracoval. Naopak jsem to výslovně odmítl v době základní vojenské sluzby.  Maximálně toto tam muže byt uvedeno. Byl jsem ostatně NBÚ proveren na přísně tajné a NATO Secret. Zamerte se spise na ty, kteří proverku nemají a zastávají významné pozice v české exekutive. Pokud tedy Vam nejde o neco jiného a je to osobní. Nevim, zda nepisete pod nepravym jménem a nejste náhodou jedním z těch praskacu pro STB, kteří museli z logických důvodu z MZV odejít a dodnes to nestravili 🙂. Občas na ne narazím. Nebo ze by zhrzeny oponent, ktery trpí ze mam silne názory a jdu si za nimi a jsem neovlivnitelny a tudiz nepohodlny? Pokud ani jedno, omlouvám se, ale anonymita na PL vybízí k různým úvahám o takových dotazech. Klidne z ni vyjdete a stavte se u me v poslanecké kanceláři.  U RPG byty jsem nemel žádnou podstatnou roli, byl jsem několik let členem dozorčí rady a jako takovy posuzoval audity renomovanych spolecnosti. Nebyl jsem honorovan. Ale to uz tady bylo opakovaně. Vztah ke kolegyni Charanzove je velmi velmi kladný. Ma skvěle kvality. PT