PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.02.2017 7:53:33 - nstrakova

Politická kultura

Dobrý den, politická kultura se stala pouhým pojmem. O republikánech se často mluví, jako o extrémistech a tom nejhorším, o čem nestojí za to ani psát. Když ovšem sleduji současné parlamentní politiky, pojem politické kulury se mi jaksi ztrácí. Já se zeptám: máte vy nějaký požadavek na morální vlastnosti a vystupování vašich kandidátů? Můžete zaručit, jako odpovědný předseda strany, že vaši poslanci budou jiní, než ti, které vídáme na televizních přenosech z Poslanecké sněmovny? děkuji. N. Straková

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.02.2017 9:26:23 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,máte storpocentní pravdu, že o době, kdy byli Republikáni v parlamentu se dá říci, že byla ve znamení skutečné politivké kultury. Tak vulgárně, hloupě a trapně by si tam nikdo nedovolil mluvit, nehledě k tomu, že by si poslanci tehdy nedovolili nechodit na zasedání nebo tam spát. To bychom je roznesli.Dnes je parlament vlastně spodinou společnosti.Již z povahy svých názorů a odvahy je zastávat se nemůže rozhodně stát, že bychom se chovali jako ta současná banda 200. Všechny pryč.