JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.05.2012 7:21:31 - Knirac21

Občas si připadám jako „Don Quijote de la Mancha“

Pane doktore, není to ani tak dotaz, jako konstatování. Když se rozjíždí nějaká hra, tak se napřed vytvoří pravidla. U nás se rozjela hra na demokracii, a pravidla se vytváří za pochodu podle toho, kdo a jak je může ovlivnit. Vaše snaha o omezení imunity je sice bohulibá, ale vzhledem k možným důsledkům tohoto omezení, nevěřím, že je šance na prosazení. Ale držím Vám palce. Na obyčejný lid žádná z komor nebere takový ohled jako na sebe samu.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.05.2012 19:05:54 - JUDr. Miroslav Antl
Tak na tohle je jednoduchá odpověď = souhlasím s Vámi – a moc děkuji za podporu. Já jsem však nejen nenapravitelným optimistou, ale i bojovníkem (i když si občas připadám jako „Don Quijote de la Mancha“) – a věřím, že se „to“ podaří prosadit. A poté i další věci, občanům prospěšných. Jinak by nemělo význam pracovat naplno, neustále se hádat a psychicky se ničit. Takže přeji Vám (i ostatním) hodně optimismu (a notnou dávku otrlosti)…!

Miroslav Antl (senátor)