Jana Levová

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.02.2017 12:57:38 - NCC1701-E

prosba k EET

Pani Levová, moc Vás prosím, než se zase jednou začnete vyjadřovat k EET, přečtěte si o tom taky něco jiného než bakaloviny.Ocenil bych, kdybyste příště o tomto tématu mluvila se znalostí věci a přestala dělat Okamurovi ostudu. Je to možné?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.02.2017 15:15:58 - Jana Levová

 Vážený pane beze jména,

článek není o EET. Článek je o aroganci našeho ministra financí. Článek je o dluzích, o nesmyslnosti nařízení platit DPH z nezaplacené faktury a povinnosti ručit za platbu DPH u obchodního partnera. Článek je o vulgaritě tohoto pořadu. EET je to poslední, co jsem v článku rozebírala. Ráda bych Vás tedy poprosila o to, abyste si článek přečetl znova. A pokud se mnou poté budete chtít diskutovat, poprosím Vás o odkrytí Vaší identity. Nejsem zvyklá, a nebudu si ani zvykat, diskutovat s lidmi bez tváře a jména! Děkuji, že vyhovíte mé prosbě a v případě další diskuze se odtajníte :-) Jana Levová