Jan Birke

  • SOCDEM
  • Královéhradecký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,69. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.02.2017 11:06:39 - Richter z Jihlavy

DOPRAVA a ČSSD

Náhodou, mě jste sympatický, protože je vidět, že se nebojíte reakce občanů. Proč ale Sobotka s lidmi vůbec nemluví? Nejde o PL, ale třeba ani ne webu ČSSD není možnost otevřeně položit ministrům dotaz. Proč? Také vím, že jste stínový ministr ČSSD pro dopravu. Troufnul byste si v příští vládě dělat ministra? Doprava je totiž v dost zanedbaném stavu a zatím všichni ministři si na ní vylámaly zuby.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.02.2017 21:11:20 - Jan Birke
  Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE

Dobrý den,

děkuji za Vaše pochvalná slova. Je to pro mě závazek, abych Vás nezklamal.

Myslím, že je řada kanálů, jak ministry i premiéra oslovit. Například na webu ČSSD jsou uvedeny kontakty, je zde Facebook nebo kontakty na jednotlivých stránkách ministerstev, kde jsou v čele naši ministři.

Doprava je opravdu v zanedbaném stavu, obávám se, že ani pan Ťok v tom, ani přes ujišťování v předvolební kampani, mnoho neudělal.

Dopravou se zabývám dlouhodobě, v Náchodě se nám povedlo hodně věcí. Naposledy, a to je opravdu velká věc nejen pro Náchod či Královéhradecký kraj, ale také pro celou Českou republiku, je zelená pro obchvat Náchoda: http://nachodsky.denik.cz/zpravy_region/historicky-moment-vystavba-obchvatu-nachoda-dostala-zelenou-20170210.html.

Co se týká ministra dopravy – tím se zatím nezabývám, důležité je uspět ve volbách. Pak se uvidí. J 

S úctou

Jan Birke