Pavel Telička

  • BPP
  • Středočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.02.2017 13:09:35 - p.Malý

Proc mame prijimat lidi kteri nas nenavidi a nesnasi nas zpusob zivota ? Jsou snad znasilnovany muslimky v Evrope ?

Dobry den,
proc mame prijimat nasilnicke osoby,kteri bojuji s nasi kulturou,nabozenstvim,nasim zpusobem zivota...? Proc nepozastavime Zenevske konvence ? Znasilnuji snad tyto osoby muslimky v Evrope ?Ne,jen bile Evropanky a jestli toto neni projev nasilnicke kultury s nabozenskou nasilnickou ideologii,tak jiny vyznam neznam.

Mogheri rekla,ze tyto lidi sem musime nahnat,abychom "nevymreli",nasili,teror,smrt Evropanu to jen urychluje,ale je to dle nich jen nepodstatny a bere se to jako vedlejsi skody ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.02.2017 17:22:29 - Pavel Telička
Dobry den, pane Malý, dnes je populární, aby politik souhlasil s názory občanu, zejména v otázkách, které zvedají emoce. Dovolte mi tedy byt nepopulární. Nebudu jako Vy pausalizovat. Nepopírám fakt, ze v době nekontrolované migrační vlny se do Evropy dostali ekonomičtí migranti a nejspíš i osoby představující riziko, tedy i ti, co k nam chovají nenávist a příčí se jim nas způsob života. A nic na tom nemění ani fakt, ze CR se to zatím negativně nedotklo. Ale házet všechny do jednoho pytle a popírat to, ze velká množina lidi utíká do bezpečí pred hrůzami a zvěrstvy, považuji přinejmenším za nezodpovědné a nefer. Ja nevim, zda jsou znasilnovany muslimky, třeba někde ano, ale to neni argument. Často se chováme k nevinnym lidem s jinou barvou pleti či jiné viry nevybirave a mame mezi sebou též zločince. Z Vašeho názoru na "pozastavení zenevskych úmluv" mi je nevalne. Odtud je již jen krok k izolaci a nacionalismu. A ty jsou jeste nebezpečnější nez to, o cem spolu komunikujeme. U me s tim nepochodite, spis u extrémistů a s těmi se ocitnete za hranou. Ohledně výroku pi Mogherini hrube manipulujete, a to říkám jako člověk, ktery je vůči ni a osobne někdy velmi kriticky. Je mi z Vašich názoru, jejich nevyvazenosti a nebezpečnosti celkem smutno. S pozdravem PT