Pavel Telička

  • BPP
  • Středočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.02.2017 10:02:22 - p.Malý

Eu jako hrozba nejen pro CR.Kdo vladne EU?Arabove?EU si dotacemi koupili...kam az sahaji arabske penize?

Dobry den,
dnes vnimam unii jako hrozbu pro CR a jeji obcany. Co sedeje se zakladatelskymi staty,ktere jsou na pokraji zhrouceni diky migraci,teror na puvodni obyvatele vystaven 24hh od neprizpusobivych africkych a arabskych migrantu.Chci se zeptat,kdyz prijde migrant ci azylant,dostane davky a je pozivatelem do konce zivota - my jim zaplatime vse a jeste k tomu nemusi pracovat.Proc stat nezmeni migracni politiku s tim,ze by nemeli zde pobyvat dele nez 1 rok ? Nebo jsme charita ?

Dale se chci zeptat,EU se rozpadne behem brexitu,jak prohlasil Junckers,jelikoz kazda zeme si chce s VB. vyjednat lepsi podminky.Jak je na tom CR s VB?Budeme cekat,co udela SRN nebo vyjedname lepsi podminky hned.Nebo pockame,az na nas zbydou "kosti"?

Proc CR jedna vzdy az co udela SRN?Kdyz nemecko zavre hranice,zavreme je take,kdyz nemecko chce nase vojska,dame mu je...Pripadam si jak za Hitlera,politici jsou vlastizradci,obcane nikdy nemecku nezapomenou holokaust!Udelali to jednou,udelaji zase.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.03.2017 13:43:44 - Pavel Telička
Dobrý den, vzhledem k tomu, že překračujete rozumné hranice (přečtěte si, co píšete, jaká srovnání používáte), budu velmi stručný. Ano, uprchlíkům lze poskytnout jen dočasnou ochranu a pak by se měli vrátit. Tak by to mělo fungovat. Ve věci migrace vice psát nebudu, nesdílím Vaší paušalizaci, ani slovník. Ohledně Brexitu vidím, že zastáváte pozici ministra Chovance.Jednat po vlastní ose. Zkuste se zamyslet, co dotyčný kdy vyjednal a asi by I vyjednal v budoucnu. Tady nejde o kosti, ale o to, že společná vyjednávací pozice EU je podstatně silnější, než česká. Naši politici  musejí docilit toho, aby ve společné vjednávací pozici EU byly zohledněny naše zájmy. To by neměl být problém. Váš poslední odstavec považuji za natolik nechutný, že ho budu ignorovat. Chápu, PL nikdo nediktuje, co se v nich píše. Naštěstí jste v daném pohledu v malé menšině. PT