Dr. Libor Rouček

Bývalý europoslanec
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.02.2017 18:33:15 - prazan@

Jak mohly vedle toho děsivě zlého Ruska dodnes vůbec přežít státy, které nikdy nebyly v NATO ???

Pane Roučku, napište nám, prosím, když se nyní tak po vítězství D.Trumpa bojíte o osud naší republiky, JAK VYSVĚTLUJETE, ŽE NEČLENSKÉ ZEMĚ NATO NEBYLY DOSUD NAPADENY RUSKEM??? A prosím, neargumentujte vylhanou Ukrajinou, kde proběhla zcela "regulérní" barevná revoluce, vyprovokovaná Západem a USA s cílem přiblížit NATO o další stát blíže k Rusku a existenčně navíc ohrozit Ruskou vojenskou základnu na Krymu. (Mimochodem, jen blázen mohl předpokládat, že by to ruský prezident dovolil!)
Všichni, kdo nesledovali jen nestrannou a objektivní ČT, mají v paměti, kdo z Evropských politiků jezdil podporovat Majdan proti demokraticky zvolenému Ukrajinskému prezidentovi.
Vaše odpověď by mě zajímala už jen proto, abych si o Vás nemusel myslet, že v této věci lžete a účelově strašíte občany této země šířením poplašných zpráv. Takže aby nedošlo k náhodnému zamluvení otázky: prosím odpovědět na tu psanou velkými písmeny.
Děkuji vám.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.