JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.02.2017 23:41:28 - jeho nejtemnejsi temnosti

vážený pane místopředsedo

několikrát jsme se potkali i když jsme se potkáme tak se i pozdravíme, a vždy jsem Vás měl jako politika rozumného a vyrovnaného se situací jaká je. Sledoval jsem Váš rozhovor na aktuálně, ale jsem z toho trochu zmatený. Chtěl bych se zeptat jakou motivaci by mělo Rusko (a Čína) na stabilizaci politiky v Evropě? Jejich postoj byl zatím spíš takový antisystémový. podle Vašeho mínění pokud by byla ta multivektorová politika tak by tedy Rusko mělo možnost legálně intervenovat za svoje zájmy jako třeba nyní na Ukrajině, ale nyní bez odsouzení a sankcí? A to by znamenalo že by se ten ruský pól musel rozšířit minimálně na bývalý východní blok. Přece jenom impérium bez vazalů není impérium. Nu oni o tom uvažují dlouhodobě to je známá věc, že třeba obsazení Krymu a Donbasu ruská armáda plánovala a cvičila 25 let. Řekl bych že mnoho lidí by asi nechtělo další rok 68.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.03.2017 9:30:40 - JUDr. Vojtěch Filip
 Dobrý den, možná by stálo za to ještě jednou si přečíst můj rozhovor a pravděpodobně bychom došli ke stejnému názoru. Vojtěch Filip