Pavel Telička

  • BPP
  • Středočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.02.2017 11:36:08 - Zonky

Jak to vidíte vy?

Dobrý den, já se přiznám, že mě překvapila petice VB proti návštěvě Trupma. Myslel jsem, že se VB a USA budou snažit sbližovat, když už se Britové rozhodli pro odchod z EU. Trump už to také naznačil. Je to tedy jinak, než jak to vypadá? A jak vlastně zatím Trupma hodnotíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.03.2017 13:39:11 - Pavel Telička
Dobrý den, Zonky, je to výraz náhledu a nálady části veřejnosti, prostě demokratický projev. Myslím, že to nic nezmění na snaze obou zemí hledat potenciál ve vzájemných vztazích. Ostatně, při řadě jednání s politiky USA, a to z obou částí politického spektra, jsme zaznamenali převažující rozladění z dosavadní Trumpovy politiky. Každopádně zmíněné sbližování VB a USA bude dle mého názoru celkem složité, zejména pokud bude Trump sklouzávat k protekcionismu. Sám Trumpa vnímám smíšeně, ale budu fér. Počkám alespoň těch sto dní. Třeba budu nakonec mile překvapen. S pozdravem PT