Jana Vaňhová

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.05.2012 13:21:26 - kathe

Je to možné a pravděpodobné

Paní Samková považuje za téměř jisté, že nyní jsou odposloucháváni všichni hejtmani. ,,Všechny kraje čerpají velké eurodotace. V severních Čechách je hejtmanka Vaňhová odposlouchávána zcela jistě,“ míní Samková. Co na to říkáte? Máte takový pocit? Vždyť to je hrozný pocit

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.06.2012 20:07:21 - Jana Vaňhová

Je to možné a pravděpodobné. Za své kritické výroky vůči současné pravicové vládě za to, že neřeší vysokou nezaměstnanost v Ústeckém kraji a naopak krátí prostředky na aktivní politiku zaměstnanosti, neplní sliby dané občanům Šluknovska v září minulého roku nebo za škrtání příspěvků pro sociálně potřebné a polici, jsem se stala nepohodlnou.

Upřímně řečeno se případnými odposlechy vůbec nezabývám. Moje svědomí je čisté a nemám co tajit. Pokud místo cesty k demokratické a protikorupční společnosti jdeme směrem k policejnímu státu, opodstatněnost mojí vládní kritiky to jen potvrzuje.