Pavel Novotný, DiS.

Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • Praha-Řeporyje
  • starosta městské části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.03.2017 13:07:42 - vladimir58

Pane Novotný, myslíte si že děláte dobrou reklamu ODS?

Dlouhé roky, jsem byl voličem ODS, poslední roky už ne, a jak sleduji vaše názory a postoje, potvrzuji si že dělám dobře.Nejen, že jste práskač, ale navíc podporujete neomarxistickou sebranku, která vytváří z Evropy nový Sovětský svaz. Je mi jedno jestli je někdo bílý, černý ,nebo fialový, ale nesouhlasím aby Česko zaplavovala barbarská, společensky neslučitelná kultura. Těším se, že s ODS zůčtujeme ve volbách stejně jako s TOP 09 , styďte se jestli to umíte.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.05.2017 5:33:03 - Pavel Novotný, DiS.
Vy hlavně přestaňte chlastat a depkařit z toho, že už jste starý a nikoho nezajímáte. Seberte se a než něco napíšete na internet, tak si vezměte ty prášky, co máte brát na soustředění, plácáte naprosté píčoviny a volíte Zemana. Musíte být zlomený člověk, přál bych vám za sousedy Syřany, Romy, Vietnamce a další představitele kultur a národů, od kterých byste se mnohému naučil. Koho jsi volil mě nezajímá, stydět se neumím a barbar je ten, kdo ti dal pod stromeček ten chytrý telefon s internetem.