PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.03.2017 13:08:44 - pistolnice

islámský šátek 4

Pane Soukupe, děkuji za odpověď a ja Vás chci poprosit, abyste moje dotazy a vyjádření , co jsem Vam psala " muslimský šátek 3 " řekl a přečetl v poslanecke sněmovně az tam bude sedět co nejvíc poslanců a nebudou se " schovávat v třeba v jídelně a bufetu . Chci , aby znali a věděli názor většiny národa a aby nezrazovali občany teto republiky , tim , že fandi a přeji islámu , muslimům a postupne islamizaci ČR. Chtěla bych v TV z PS slyšet přímo od těchto skodicich poslanců , proc nezastupuji český národ , ale islám ! Jak to slusne napsat , když v českém parlamentu Vás podpoří 17 !!!!!!! Poslanců . Promiňte , je to svinstvo ! Byla bych ráda, aby takove jednání proti Česku , bylo po zásluze potrestáno, totiž ti , co nerespektují většinu a skodi státu, si nic jiného nezaslouží , rika se , na každého jednou dojde .....
Děkuji za názor.
PS. Já i manžel jsme k platformě přihlášení :-)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.03.2017 19:10:09 - PhDr. Zdeněk Soukup
Vážená pistolnice, Vaše přání je dost těžko splnitelné. V rozpravě mohu jako řadový poslanec vystoupit jenom když je otevřené dané téma. Tedy musím počkat až se dostane na program třeba bod s názvem "migrace". Mohu ho sice navrhnout, ale atmosféra není taková, aby to většina poslanců schválila. Jinou možností jsou interpelace. Není ovšem možné interpelovat množinu poslanců. Interpelace směřují na premiéra anebo na ministry. Tedy vidíte, moc možností není. Jak říkám - je třeba počkat na příležitost. Nepokládejte to, prosím,  za výmluvu. Takový je jednací řád Sněmovny.