Pavel Telička

  • BPP
  • Středočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.03.2017 18:39:11 - Theodora

Kvóty

Tak už zase nám vyhrožují kvótami! (M. Schulz, D. Avramopulos). Udělejte všechno pro to, abychom tento diktát odmítli. Ptejte se voličů v ČR na jejich názor. Nějaké závazky k EU nám mohou být ukradené. V EU pravidla nedodržují mnozí jiní (Řecko, Itálie,...), a nic se jim nestane, tak proč bychom nemohli také jednou jednat podle svého uvážení? Pomáhat uprchlíkům ano, ale to lze i jinak než si je natahat sem.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.03.2017 11:41:21 - Pavel Telička
Ještě jednou zdravím, jen potvrzujete, že zaměňujete EU za jednotlivce, byť činitele EU. Váš podnět v této věci však musíte směrovat především k věcně příslušnému ministrovi vnitra, on je naším zástupcem v Radě a nevidím důvod, aby se nesnažil prosadit ne pouhé "Ne", ale alternativní a funkční řešení. Zkuste si vybavit, co kdy konstruktivního navrhl a co vyjednal. A take vůči premiérovi. Pokud napíšete, že závazky k EU nám mohou být ukradené, tak Vám ve zcela obecné, ale zásadní rovině sděluji, že mně nikoliv. Nedodržení závazků nelze tolerovat, a to nikomu. Pokud nechceme EU rozložit a pošlapat si naší budoucnost a destabilizovat celou EU. Zkuste se take někdy zeptat na něco jiného než migraci. Pokud Vás zajímá pouze migrace, tak pak celkem už I chápu kolegu Ježka. Velmi krátkozraké a z hlediska českých zájmů nešťastné. PT