Pavel Telička

  • BPP
  • Středočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.03.2017 19:01:35 - Theodora

Komunikace s občany

Jako sympatizant hnutí ANO jsem s nelibostí zaznamenala, že p. europoslanec Ježek (ANO) s tazateli nekomunikuje delší dobu, dotazy na něj kladené jsou nezodpovězeny. Nemůžete to s ním projednat? Nebo snad už i ANO začíná na obyčejné lidi kašlat? Od Vás bych čekala, že ČR budete zastupovat ne podle toho, co si přeje EU, ale podle toho, co si přejí občané ČR.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.03.2017 11:37:36 - Pavel Telička
Dobrý den, Theodoro, směšujete dvě věci. Zda poslanec komunikuje a jak komunikuje. Je na kolegovi Ježkovi, aby si vyhodnotil, zda tak chce činit prostřednictvím PL, či nikoliv. Já například vím, že se snaží odpovídat skoro na všechny maily či dotazy na webu. Můžete to zkusit. A hlavně Vaší nelibost vyjádřit přimo jemu,  nikoliv mým prostřednictvím. Přesto vzkaz vyřídím. Co se týká výtky na moji adresu, buďte konkrétnější. Co já vím, tak zcela naplňuji program, na základě kterého jsem byl zvolen.  Ostatně jsem jeho spoluautorem. Nebo ne? V čem ne? Občané vyjádřili vůli ve volbách a touto vůlí se řídím. Nemohu a nebudu reflektovat vždy v každé jednotlivé otázce aktuální náladu některých občanů na úkor volebního programu, zejména když proti nim stojí jiná nálada jiných občanů. Asi jsem řekl něco nepopulárního či nepopulistického, ale takový prostě jsem. Nejsem ani loutkou, která se přizpůsobí názoru či náladě, mám svůj vlastní mozek a svoji zodpovědnost. Vůči voličům, ale i EU, kterou, jen tak na okraj, mi též tvoříme, jsme její součástí. A je to náš bytostný strategický zájem.  Zdraví PT