Pavel Novotný, DiS.

Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • Praha-Řeporyje
  • starosta městské části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.03.2017 23:48:20 - komanč

Dobrý den pane Novotný, v minulé odpovědi jste se poněkud dotčeně podivil, že jste nám tu za blbečka

Můžete tedy nějak kvalifikovaně prokázat, že nejste? Ostatně, i u soudu s panem Vetchým, jste se obhajoval slovy, že "nejste debil, ale profík". Zajímalo by mne, zda jste takové tvrzení byl schopen soudu něčím dokázat. Protože, nezlobte se na mne, splést si manželku s milenkou, to nesvědčí o profesionalitě journalisty, byť pouze bulvárního, ale spíše o té první diagnóze. S úctou,

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.03.2017 3:24:36 - Pavel Novotný, DiS.
 Jste zcela mimo. Jak v kauze Vetchý, tak s mou profesionalitou, vy lolo. U soudu s panem Vetchým jsem svědčil. Vetchého milenku s manželkou si onen den popletla všechna velká online bulvární média v zemi. Opsali jsme to, což je strašné, co je horší, opsal bych to zase. Když dva dny na to vyšlo najevo, že paní Vetchá se jen přešila a po letech vyšla na světlo ukázat světu, že jí manžel neopustil, prostě to online média stáhla, ale my už byly vytištění, Vetchý to roce (proč až po roce, nemáte šanci vůbec dovodit, natož pobrat) právem zažaloval a vydavatele časopisu porazil. Příště si o věci něco zjistěte, asi si mě s někým pletete, vy diagnózo. Číst PL je diabnóza.