Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.05.2012 17:40:57 - Simon Rohl

Nesouhlasím s tím, aby prostitutky vystupovaly ve výlohách domů

Radní za TOP 09 Lukáš Manhart připravuje návrh zákona, který by měl regulovat prostituci v hlavním městě. Co na to říkáte a jak se k němu postavíte? Děkuji za odpověď S.Rohl

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.06.2012 8:53:47 - Ing. Aleksandra Udženija
Dobrý den,

přípravu věcného návrhu zákona o regulaci prostituce má v kompetenci radní Mgr. Lukáš Manhart, který inicioval vznik pracovní skupiny, ve které jsou odborníci Magistrátu hl. m. Prahy, zástupci Policie ČR, městské policie a odborníci v oblasti práva a prostituce. Pracovní skupina navazuje na již připravený návrh zákona z minulého volebního období. Návrh musí projít určitými změnami. Dle vyjádření pana radního Manharta by na podzim tohoto roku měl být věcný záměr zákona předložen do Rady hl. m. Prahy. Nesouhlasím například s tím, aby prostitutky vystupovaly ve výlohách domů, jak je tomu dnes v centru města. Jakmile obdržím návrh zákona a seznámím se s ním, mohu se k němu konkrétněji vyjádřit.

S pozdravem

Aleksandra Udženija

radní pro oblast majetku a podpory podnikání