PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.03.2017 9:08:10 - -Che-

Dotaz

Hezký den pane doktore. Zajímá mě váš názor na financování neziskových organizací v naší zemi. Je možné, že řada z nich má ušlechtilé poslání, ale některé jak je patrno se zabývají destabilizací naší země. A ted otázka: Jak je možné, že se takovým neziskovkám jako jsou Evropské hodnoty dávají peníze ze státního rozpočtu? Oni jsou ve finále tak drzí, že nastrčí do popředí takové esa jako je teplý židák Janda, který s největší pravděpodobností navíc ještě prožívá pubertu . . Váš názor? Co můžete jako senátor udělat, aby se takové prasárny neděly? Děkuji předem za odpověd a držím palce!František

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.04.2017 7:03:55 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobré pondělní ráno,Neziskové organizace mohou být podporovány a mohou vyvíjet činnst jenom v případě, že se starají o potřebné občany České republiky, dlouhodobě nemocní, opuštěné děti, atd. Pokud mají jinou náplň nemají nárok na jakoukoliv podporu a pokud je to činnst namířená proti státu a národu musí být rozpuštěny.