PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.03.2017 23:50:12 - mravenec-99

Migranti v Brně

1) Už mně opravdu leze krkem, jak přibývají arabští migranti v Brně. Vždyt oni je sem musí tajně vozit. Přitom od pohledu jsou agresivní, na chodníku zásadně neuhýbají...policejní hlídky nejsou v Brně vůbec k vidění - mně přijde, že snad mají rozkazy nekontrolovat araby a nechat je tu volně pohybovat za bílého dne. V Brně máte svoji základnu - nemůžete udělat nějakou akci, kdy budete natáčet dění na ulici na skrytou kameru a když narazíte na araba - což bohužel fakt není těžké - tak ho můžete požádat o doklady, pokud odmítne, tak zavolejte policii - když ta odmítne přijet, tak to dejte na facebook s titulkem "česká policie odmítá kontrolovat doklady arabům". Co Vy na to? Vláda nás zradila a vede nás na jatka.

2) Jsem slyšel, že prý migranty umistují do obecních bytů a Vokřál+ radnice jim to kompletně platí z našich daní. Nevím, jestli je to pravda, ale nechcete v tomto směru trochu zapátrat? Pokud byste něco takového veřejně odhalil, tak Vám to přinese hodně bodů do volby prezidenta.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.04.2017 7:11:33 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobré pondělní dopoledne,K otázce přivandrovalců se vyjadřuji pravidelně, ale zdá se mi, že to má malý účinek. Lidé sice nadávají, nejsou spokojeni, ale do žádné akce se jim nechce. Pokud mají možnst podpořit třeba naši stranu, tak to se raději drží zpátky. Maximálně jdou a podpoří ty, kdo jim vyloženě lžou, něco jiného vykládají a něco jiného dělají. Typickým příkladem je třeba ten orientální míšenec, pasující se do role zachránce národa. A když už se někdo chce angažovat, místo toho, aby se přidal k již existujícícm tak si založí vlastní straničku............... No comment.Buď se lidé proberou a alespoň půjdou k volbám, anebo je s námi skutečně konec.Situace v Brně se jeví jako úplně nejhorší z celé republiky a to právě díky hnutí ANO, Žít Brno a Zeleným. Přitom to jsou devianti a narkomani. Otázkou je jak je možné, že s ev moravské metropoli najde tolik idiotů, co je volí.