PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.04.2017 17:56:26 - mravenec-99

Migranti v Brně 2

Souhlasím s tím, že lidi nadávají a jako ovce pak volí ty samé politiky, na které nadávají. Co se týče nějakých akcí - zas lidi musí chodit do práce a nemají povinnost vstupovat do politiky, pokud nechtějí. Vy v té politice jste - tak myslím, že byste takovou akci mohli uspořádat. Můžete chodit po ulicích a kontrolovat doklady arabům a černochům - když odmítnou, tak zavolejte policii. Dále zkuste zjistit, kde ti migranti bydlí. Jestli je Vokřál potají neubytovává v obecních bytech za daně našich občanů? Kdybyste na něco takového přišli, tak by Vám to hodně pomohlo do prezidentských voleb. Co si prosím myslíte Vy? Uděláte takovou akci se svými členy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.04.2017 19:41:11 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý večer, naprosto s vámi souhlasím. Je třeba, aby se lidé probudili a začali být aktivní. Nikdo jiný to za ně neudělá. Ovšem problém je v tom, že místo toho,aby se sjednotili, tak si každý trochu aktivní založí vlastní hnutíčko a pomáhá tak vládní stranám. Podívejte se na facebook nebo www.sprrsc.cz.