PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.04.2017 11:07:23 - rejkedarr

Pane poslanče, tak s tou Sorosovou univerzitou to není drb.

Vše nasvědčuje tomu, že pan Babiš se skutečně vyjádřil k přesunutí podvratných Sorosových struktur (školou se zdráhám to nazvat) do Prahy. V tom případě u mě ANO končí, stejně jako všechny ostatní parlamentní strany! Patřím mezi starší občany, kteří zažili i Brežněva, takže si dovoluji tvrdit, že něco o životě vím. Navíc jsem byl veden k vlastenectví a tyto své postoje ve svých téměř seniorských letech odmítám měnit! U voleb to vy všichni - politici a poslanci - poznáte! Donutili jste nás volit "extremisty a populisty". Dobrá, budeme tak činit! Historie se prostě stále dokola opakuje! Kdybych to na Vašem místě myslel opravdu vážně, tak by neexistovala síla, která by mě udržela v jedné straně s Teličkou, Jourovou, Zlatuškou, Pelikánem, Stropnickým... Napsal jste mi, že v politice by mělo zůstat pár slušných lidí. Ano. Ale co tedy pro to konkrétně uděláte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.04.2017 11:56:44 - PhDr. Zdeněk Soukup
Panu Babišovi jsem poslal vyjádření s mým nesouhlasným stanoviskem. Na jednání klubu ANO příští úterý se bude zřejmě problém diskutovat. Na vaši otázku v poslední větě mohu odpovědět jenom to, že poslance vybíráte vy voliči. Budete mít příležitost už v říjnu. Ujišťuji Vás, že v našem klubu ANO je dost slušných lidí. Za neslušné nelze považovat ani ty, kteří mají ve věci Sorose jiný názor.