Ing. Ivo Bezecný

mimo zastupitelskou funkci
  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.04.2017 15:10:43 - pistolnice

Všechno mám z první ruky

Vazeny pane, jak můžete podporovat, Američany, že bombardují Syrii, když nemáte relevantní informace ??! To proto, že jedna paní povídala ? Tak to jste se odhalil dobře , už jste zjistili na 100%, že Asad pouzil chemický plyn , že to byl on ? Většina lidi na planetě vam to, stejne neveri , protoze ti co, chtějí vládnout lidem, postavili svoje ziti na sprostych lzich občanům státu všude ve světe ! Jen malý příklad , vás souputnik Herman lhal sproste celému národu o Bradym a vyznamenání od prezidenta a vy jste ho verejne podporovali dehonestovali prezidenta, který vyhrál přímou volbou ! Takže vy a vase KDU se nenazyvejte demokraty , nemáte na to vůbec zadne právo ! Vymyvate lidem mozky, ukradli jste vykradenemu národu majetek za miliardy , jste vlastizradci, kteří poklonkuji tak , aby mohli neustále škodit českému národu a republice ! Také souhlasíte s Hermanem , že bychom mohli byt další spolkovou zemí Německa , Toto rika občan ČR ? Není Vam na zvraceni jako mně ? Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.04.2017 12:01:51 - Ing. Ivo Bezecný

 Milá pistolnice,

demokracie spočívá ve svobodném vyjadřování názorů. Tak jsem učinil. Naopak, pokud byste mi mé názory zakazovala, pak to příliš demokratické není. Tak to činili soudruzi mojim rodičům a mně samotnému v nejkrásnějším období života mého mládí, kdy mé názory byly jistě daleko radikálnější, daleko vyhraněnější a daleko méně konformní mainstreamovému myšlení.

Člověk něčemu věřit musí, já se snažím číst zdroje, k nímž mám důvěru a na jejichž základě utvářím své závěry. Vy máte jiné zdroje, utváříte si názory jiné. To je legitimní, na to snad máme oba právo a oba je můžeme svobodně vyjadřovat. Díky za to.

Spolkovou zemí Německa se asi nestaneme, nevidím k tomu žádný důvod a myslím,. že by nás Německo ani do svého svazku nechtělo, zase tak dobří nejsme, byl bych raději, abychom byli významnou a prosperující členskou zemí Evropské unie, zemí, která by svou stabilitou, ekonomickou prosperitou, nekorupčním jednáním, bezpečností I dodržováním lidských práv sloužila jako vzor nejen dalším členským zemím, ale I celému světovému společenství.