ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.04.2017 7:02:41 - Michal Holub

daně

dobrý den, toto jste odpověděl : Dobrý den pane Holube, pokud to takto berete, tak promiňte, ale na tento dotaz se zdržím odpovědi. V opačném případě by Vás to mrzelo a mně asi potom také. Jenom napovím - jste, i když asi ne vlastní vinou, na okraji Gaussovy křivky a každá společnost se rozhoduje nikoliv podle, omlouvám se, Vás, ale podle řekněme statisticky významné masy lidí.

Já myslel že spolecnost se řídí zakony a demokracii, a že v demokracii najdeme li něco diskriminacního zrušíme to ( nebo to platí jen pro ilegaslní muslimi, jako třeba uznaní mnohoženctví v evropě apod) takže kdybych byl ilegalní muslim jde to, ale že jsem jen čech nejde to? Takže zakony neplatí hodíli se to věcině? Vy jste poslanec? takže az bude celospolečensky uzrála doba třeba na genocidu muslimu, nebo defenestraci politiků skočíte sám, taky to schlálíte? Holub

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.04.2017 20:47:45 - Jan Veleba
 Víte co se říká na kdyby? Asi ano. Ale k tomu, co jste napsal ve Vašem předešlém dotazu - psal jste o třídě rodičů a třídě ne rodičů, o žádných muslimech, natož ilegálních nebyla z Vaší strany řeč. Platí tedy moje předchozí odpověď a nevynucujte si prosím jinou. Já na to mám názor, jaký jsem napsal.