PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.04.2017 23:30:36 - mravenec-99

Kolik je v česku muslimských migrantů? Za poslední dva roky jich přišlo tak 40 000.(3)

1) Hlavně jde o to, že vláda lže, že nepřijímá migranty. Nemají snad lidé právo vědět pravdu?

2) Není pravda, že nic nedělají. Vždyt píšu, že mají mnohem vyšší kriminalitu než my. Jedinci můžou být slušní, ale ve větší skupině vždy dostanete stejný výsledek. Arabové, černoši a romové mají asi geneticky dánu vyšší agresivitu. Když vládá neumí rozpoznat, kdo je slušný, at nebere nikoho. Nemáme právo na bezpečnou zem?

3) Byla by dnes na tom Francie lépe, kdyby v roce 1973 zvolila "rasistu" Le Pena, který chtěl všechny tenkrát asi 3 miliony migrantů deportovat? Co myslíte? Měla by čistě bílá Francie no-go zony, teroristické utoky, obrovskou kriminalitu apod.?

4) Já osobně se prostě lépe cítím mezi bělochy - nemám na to snad právo? Nebo musím všechny menšiny bezpodmínečně milovat? Neznamená to, že bych je nesnášel. Ale žijme si každý ve svém státě, obchodujme, ale nemíchejme to dohromady. Multikulturalismus nefunguje.

5) Obecně centra s arabskými obchody. Místní už tam radši nechodí.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.04.2017 5:11:37 - PhDr. Zdeněk Soukup

ad1) Nemám důkazy pro tvrzení, že vláda lže a přijímá ve velkém migranty.

ad2) Nevěřím na geneticky danou agresivitu. Tu může podněcovat ideologie anebo víra ... Na bezpečnou zemi jistě máme právo všichni.

ad3) Francie za sebou vleče odkaz někdejší koloniální mocnosti. Z tohoto odkazu plyne "přitažlivost" této země pro migranty. Problémy s menšinami mohou rasismus zdůvodnit, nikoliv ospravedlnit.

ad4) Máte pravdu, multikulturalismus nefunguje.

Dlužíte mi ale odpověď - co si od kladení těchto otázek slibujete?