ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.04.2017 20:30:31 - kahovo

Poradci?

Zdravím Vás pane senátore, jaký máte názor na současné chování pana premiéra ? Nevím, kdo panu premiéru Sobotkovi radí, ale jeho aktivity ČSSD poškozují. Ve vlastní straně se zbavuje sympatických členů, kteří se snažili o změnu. V současné době hysterická kampaň proti panu Babišovi mu žádné body nepřinese. Ani ne půl roku před volbami vyrukoval s " touhou po pravdě", ačkoliv na zjišťování podrobností o podnikání ministra financí měl několik let. Pochybuji, že to ČSSD pomůže, spíš to vyvolá ještě větší podporu hnutí ANO. Není důvodem útočnosti v jeho chování obava, aby se někdo nezačal více zabývat jeho podpisem, kdy jako ministr financí podepsal privatizaci OKD? Pokud pana Babiše odvolá z funkce, napomůže mu získat větší čas na předvolební kampaň. To jsou všichni ti křiklouni tak hloupí, nebo je tak zaslepuje panika z vysokých preferencí hnutí ANO? Co si o tom myslíte? Nenastává doba pro SPO, kdy můžete oslovit nespokojené voliče ČSSD?
Děkuji za odpověď. Jarka

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.04.2017 21:59:22 - Jan Veleba

 Dobrý den Jarko. Začnu odzadu - máte pravdu, je zde výjimečná situace a Strana Práv Občanů může a musí oslovit nespokojené voliče ČSSD. Jsme levicová strana, jejíž zakladatel je levicový prezident Miloš Zeman, který je naším čestným předsedou.

No a pokud se týká Sobotky, tak poslední kroky hodnotím jako jeho labutí píseň a myslím si, že to je nečestný kalkul, na jehož konci, čili po jeho pádu v podzimních volbách má slíbeno. Kde? V Bruselu. Kým? Angelou. Tuto cestičku si pečlivě a dlouhodobě připravoval, nikdy se neprotivil, nikdy nebyl schopen ani náznaku odporu diktátu EU jako třeba Robert Fico, natož Viktor Orbán. Nikdy. Kmotrem této politiky a jeho vrchním poradcem je Vladimír Špidla.

Jenom pro zajímavost. Když vyhodil ministra průmyslu a obchodu Jana Mládka, skutečného ekonoma, tak dával okázale najevo, že do příchodu nového ministra toto ministerstvo řídí osobně. A víte, kdo tam v té době seděl, koho tam poslal? To byste neuhádla - Špidlu!

Sečteno a podtrženo, je to jedna velká tragikomedie, kterou odnese ČSSD, nikoliv ten, kdo to zavinil.