PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.05.2017 13:34:26 - wiesser

stabilní vláda

Byla podle vás stávající vláda stabilní? Prezentuje se, že ano, ale když se podívám na to, jaké problémy byly uvnitř koalice-čapí hnízdo, reorganizace policie, dluhopisy moc stabilní se mi nezdá. A jestli mám pravdu, tak nebylo na místě ji rozpustit dřív?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.05.2017 22:10:50 - PhDr. Zdeněk Soukup
 Neřekl bych, že je vláda stabilní. Čelila několika krizovým situacím. Vedle vámi jmenovaných bych chtěl doplnit například kauzu OKD, nebo Sobotkovo lavírování kolem migrační krize ... Přesto tato vláda odvádí dobrou práci. Po mnoha letech snížila zadlužení, snižuje rozpočtové schodky a může se pochlubit přebytkovým závěrečným účtem. Postupně narovnává důchody, platy učitelů, policistů i dalších profesí. Je reálná šance, že stihne do vypršení mandátu přijmout dlouho vyhlížené zákony, jako jsou novela Zákoníku práce anebo zákon o sociálním bydlení, který má zarazit kšeftování s chudobou. Tedy - ať se ministři hádají. Hlavně že makají. Proč vládu rozpouštět?