PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.05.2017 12:15:20 - Maftík

Kontraproduktivnost odporu proti Babišovi?

Dobrý den, pane doktore. Jste znám svým velkým a opakovaným odporem vůči Babišovi. Jak se díváte na argumenty, které často zaznívají, že tím de facto Babišovi nahráváte, protože mu děláte publicitu a názory, že "globální odpor" vůči tomuto škůdci mu jen nažene více hlasů od voličů?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.05.2017 15:17:08 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,rozhodně nesouhlasím  s tvrzením, že bych svojí kritikou Babišovi naháněl hlasy. Jeho vliiči jsou natolik tupé stádo, že pochybuji, že někdy něco četli. Konec konců Babiš má pro ně připraveny další recyklovanmé koblihy. Jeden příklad za všechny tohoto koblihového uvažování. Jeden člověk mi napsal na fb, že Babiš je dobrý, že dává lidem práci, a jelikož se ten tazatel prohlašuje za Moraváka, tak jsem jej odkázal ať se jde podívat na Vodňanské kuře, produkované v Brně - Modřicích. V úděsném smradu a zimě tam lidé dřou na pásu za 12 500 korun, což dnes není k životu. Tomu neřžíkám dávat lidem práci, ale odírat je a otročit.Babiš je největší nepřítel demokracie a svobody našeho národa. Proto musím volat všechny myslící občany, bez ohledu na to, zda to jeho voliče nějak ovlivní. Pravda je jenom jedna a naší povinností je ji říkat nahlas, jinak bychom byli za zbabělce.