JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.05.2017 19:49:48 - Vlcka

Co vy na to?

Dobrý den,přijde Vám ta šaškárna v PS normální? Mně teda ne. Tolik chaosu kvuli EET.Nic jiného v tom neni jen to že podnikatelé taky musí platit daně.TAKY JSTE PROTI EET? V tom nic jiného neni jen to že musí platit.A TAKY BY MNE ZAJIMALO JESTLI SOUHLASÍTE S TÍM ŽE SI PLATÍME ŠTVÁČE ZVANÉ UMĚLCI Z NAŠICH DANÍ.PŘIJDE VÁM TO V POŘÁDKU?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.05.2017 20:41:59 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den

děkuji za dotaz. Ne, ta "šaškárna" v PS mi v kulturní zemi nepřijde normální, ale na druhou stranu jsem rád, že se politické souboje odehrávají u řečnického pultu, ikdyž někdy spíše přes média, a ne formou fyzického napadání tak, jak to máme možnost vidět v jiných parlamentech. 

EET je stěžejní program Hnutí ANO, a to si jeho přijetí také prosadilo. Obecně souhlasím, že mezi fyzickými i právnickými osobami by měla byla být rovnost v právech, ale i povinnostech. Jak toho docílit je věc druhá.

O aktivitách lidí živících se různými formami komediantství (slovo umělec používám jen zřídka) se raději nebudu veřejně vyjadřovat. Jsem v tomto směru velmi kritický a divím se lidem, že je ještě neposlali do ....

Přeji klidný víkend.

Zd. Ondráček