JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.05.2017 23:59:37 - MMS1MMS2CDSVMS

Věříte v Boha ?

Věříte v boha ? Pokud ano, jste na jeho straně nebo na staně ďábla ? Tak či tak máte se na co těšit, a hlavně nemyslete si že spočinete v pokoji, ostatky své by jste měl zajistit aby byly nedohledatelné protože to jak dopadnou si neumíte ani představit. Tedy pokud vás neuvidím do té doby hnít v base potrestaného.. ps: Tohle není nic osobního, a už vůbec né výhružného přeji i verbeši jakou jste i vy to aby se včas probudila, nadruhou stranu s velkou radostí bych se díval na to jak vám dochází kyslík , a asi bych, já vám nemám co odpouštět, a odpouštět za jiné lidi nemohu, navíc považuji komplet celou bandu těch zločinců z vlády, za to nejodpornější možné živé zlo na které jsem v životě narazil, na toto prvenství můžete být právem hrdý. Bohužel JEN na toto.. je mi vás ale přesto líto, je vás škoda, všech, mohli jste být skvělými lidmi, hrdiny které by národ ctil..

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.05.2017 6:25:49 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den,

obvykle jsem zvyklý poděkovat za dotaz, ale tentokrát děkovat nebudu. Ve Vás je tolik zloby nebo nemoci, že mi je Vás až líto. Přeji Vám vše dobré.

Zd. Ondráček