JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.05.2017 13:02:14 - charl

platí ústava a listina i pro poslance ?

pane poslanče stále se vykrucujete z přímé odpovědi na můj dotaz. Vaše tvrzení : Obecně musím odpovědět, že poslanec má právo navrhnou k hlasování cokoli, třeba i to, že země je placatá nebo že se slunce otáčí kolem země. Není to oč tu běží. Jak může poslanec v demokratické zemi schválit bod jednání : daňové podvody ministra financí ? Příště si schválí bod jednání třeba: hrdelní zločiny poslance ondráčka. Pak konečně pochopíte ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.05.2017 15:02:54 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den,

musím říci, že jste vytrvalý :), ale asi vás zklamu protože jinou odpověď Vám stejně nedám. Ale aby to nevyznělo, že nechci odpovědět na otázku, odpovím. Ano, ústava i listina platí i pro poslance.

K tomu včerejšímu tématu, které dnes znovu pitváte a hrotíte do absurdit. Ano, někdo může navrhnou a pak může být i většinově odhlasován bod: hrdelní zločiny poslance Ondráčka. Věřte, že dokonce může být přijato usnesení, že jsem se jich i dopustil. Tak to už v té demokracii prostě chodí. Jestli si o tom myslíte svoje, je to Vaše právo. Dokonce máte také možnost rozhodnout, jaký poslanec bude ve Sněmovně sedět a zda takovou kravinu připustí k diskusi.

Omlouvám se, ale nebudu Vám tu dávat soukromé hodiny z ústavního práva.

Přeji klidnou neděli.

Zd. Ondráček