Ing. Lubomír Toufar

  • SOCDEM
  • Blansko
  • městský radní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.05.2017 10:34:53 - bagar

Kariérista

Nechápu proč jste ve straně,když její vedení denně v médiích lže? Sobotka,Chovanec,Zaorálek atd. se chovají jako křiváci, protože kdyby např. nepochopili odpovědi Babiše na nesmyslná obvinění, tak existují pouze dvě vysvětlení. Buď jsou negramotní (tj.pak ostuda,že jsou ve vládě) nebo veřejně lžou,že Babiš jim neodpověděl (na co?) pak jsou křiváci,kteří pro ziskání voličů jsou ochotni udělat cokoliv špinavého! ČSSD by se měla přejmenovat na nehospodárné křiváky! Neumí hospodařit (chtělo by to exekuci) a jejich chování je odstrašující.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.05.2017 9:30:28 - Ing. Lubomír Toufar

Dobrý den,

neztotožňuji se s Vaším názorem, ale je dobře, že máte právo jej svobodně vyslovit. Myslím, že čas ukáže jak se věci mají. Dluh strany jde dle mého názoru na vrub tehdejšího předsedy strany a současného prezidenta. Vždy, když byla ČSSD u vládní moci, tak ekonomika a hospodářství fungovalo dobře. Přeji vše dobré. S pozdravem Lubomír Toufar