Pavel Telička

  • BPP
  • Středočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.05.2017 10:21:01 - Martin Beneš

Budete obhajovat mandát?

Jinak si nedokážu vysvětlit, tu štvavou kampaň proti vám zde. Dost mi taky uniká podstat dotazu, jak jste hlasováním proti Maďarsku zradil voliče? Podle mě vás Maďaři nevolili. :)
Nebudete nějak pomáhat ANO teď před volbami? Myslím, zda si bude možné někde u nás s vámi osobně pohovořit.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.05.2017 12:30:51 - Pavel Telička
Dobrý den, pane Beneši, o tom v tuto chvíli opravdu nepřemýšlím, i když názor na to mám. Uvidíme. Co se týká Maďarska, máte naprostou pravdu, Maďaři mě nevolili. Ale především, se mnou nelze počítat pro nějaké hloupé žabomyší hry. Pokud někdo přes dva roky potírá práva, povinnosti a hodnoty, na kterých EU stojí, přijímá normy omezující univerzity, zahraniční podnikatele a napadá nevládní organizace, současně není připravený k dialogu a nechce alespoň některé kauzy řešit, musí počítat s tím, že  EU bude chtít nápravu. O tom primárně schválená rezoluce je. Připouštím, že obsahuje i poněkud nešťastné znění o migraci, ale to už v takových případech bývá, že v kompromisním textu nemůžete souhlasit se vším, ale chcete prosadit ten základní smysl. Pokud bude mít ANO zájem a pokud program a předvolební činnost bude konzistentní s počátečním programem, pak proč ne. Popovídat si se mnou můžete během výjezdu do krajů (příští 5.5. do Rokycan a Plzně), nebo u mě v poslanecké kanceláři, nebo třeba přes Skype. Zdraví PT