ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.05.2017 19:59:33 - Linda S.

Jako supi se slétli!

A na něj. A držet se budeme jak klíšťata. A štvát a štvát, třeba ho dostanem! Divně jsem začala svůj dotaz, polepším se - zdravím, vážený pane senátore. Co jsem chtěla říct tím začátkem. Jen živý dojem po shlédnutí exhibičních vystoupení všech TV a jejích zpráv. Sleduju je všechny a snažím se o svůj vlastní názor. Senzace, Kajínek dostane milost, jen nikdo neví, v kolik hodin to bude. Proto jsou supi v pohotovosti už dva dny. Nemám názor na to, zda vinen/nevinen. Přála bych p. Kajínkovi, aby se mu podařilo odjet nepozorovaně a aby se mu podařilo užít řádně další život. Držím mu palce, aby ustál veškeré útoky na své soukromí a aby využil druhou šanci, kterou milostí od pana prezidenta dostal. Zajímá mne Váš názor na tu honitbu na člověka. Jen malý dodatek k dění ve vysokých patrech politiky. Hodnotím dvěma slovy, nahlas říkám do televizní obrazovky - sežerte se! Třetí téma: zítra mě čeká silný prožitek. Musím projít uličkou hanby(!) na koncert Alexandrovců. Koncert bude úžasný. Těším se

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.05.2017 21:26:29 - Jan Veleba

 Začnu odzadu o uličce hanby. Víte, takhle nějak začínal fašismus - nálepkování lidí a útoky na ty, kteří byli označeni. Je to úpadek a dekadence a ti, kteří to organizují se dočkají. Ale něčeho úplně jiného než si představují. Chce to klid a udržet nervy na uzdě.

Pokud se týká Kajínka, tak zde pouze poznamenám, že v dějinách československé a poté i české kriminalistiky neexistuje případ, že by se v takto závažném případě, který skončil odsouzením na doživotí, nedělala rekonstrukce na místě činu.

A pokud se týká ČT, tak Vám doporučuji se na ni nedívat. Ušetříte si tím svoje zdraví. Nakonec generální ředitel byl "zvolen" poměrem 15 : 0 a je to stejné, jako za Zelenkovy ČT za minulého režimu.