MUDr. Zdeněk Schwarz

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.06.2012 18:04:05 - brain

odpověď na dotaz

Pane senátore, koukal jsem na vaše fotky. Jedna sada je ze senátu-máte se tam pěkně a druhá je z návštěvy Izraele. Mohu se zeptat, při jaké příležitosti jste tam byl? Domnívám se z fotek, že jste tam nebyl na dovolené

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.06.2012 20:30:11 - MUDr. Zdeněk Schwarz
Dobrý den,

děkuji za dotaz. V Izraeli jsem byl již podruhé a opět pracovně. Před rokem společně s kolegy z bezpečnostních složek Prahy na mezinárodní konferenci o bezpečnosti a letos se senátním výborem pro zdravotnictví a sociální politiku. Navštívili jsme Knesset, tj. Parlament, kde proběhlo jednání s jejich zdravotním výborem o zdravotnictví a sociální oblasti i práci na příslušných zákonech. Také jsme navštívili privátní novou nemocnici, největší zdravotní pojišťovnu, stacionář pro postižené děti, Yad Sarah – největší dobrovolnickou organizaci, která pomáhá hendikepovaným lidem. Setkali jsme se kolegy z ČR (lékaři, manažeři zdravotnických zařízení i zástupci firem podnikajících ve zdravotnictví), kteří tam byli na tzv. zdravotnické misi) a navštívili záchrannou službu MDA – Magen David Adom = Červená Davidova hvězda, obdoba červeného kříže.

Při návštěvě české ambasády jsme vyslechli velice zajímavou přednášku o legálním pěstování i prodeji a užívání marihuany pro léčebné účely v Izraeli.

Hezký den

Schwarz