Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.06.2017 7:53:32 - weitinger

ANO/NE

Pane Chalupa, sleduji dlouhodobě vaše názory a zdají se mi velmi rozumné, většinou jsou mému srdci blízké. Otázka je, proč se spolčujete s tou divnou partou ANO/NE? (Zlatuška, boha jeho...Pelikán... Jourová...) Váš potenciál má na víc !!! Seriózní spolek je Tomiovo SPD, hlásící dlouhou dobu stejné názory. Uvažujte o změně, Okamura potřebuje takové osobnosti, jako jste vy. Vše, co je výše napsáno je pouze můj osobní názor, vy jistě víte, co je pro vás nejlepší.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.06.2017 23:36:57 - Ing. Bohuslav Chalupa
 Dobrý večer.ANO tvoří a formuje mnohem vice lidí, než ti, které jste vyjmenoval.....nejsem převlékač kabátů a do ANO jsem vstupoval v době, kdy naše preference byly 0,2% (září 2013). Asi ve mně zůstalo něco z mé před čtvrtstoletím ukončené vojenské kariéry - čest, čistý štít a jméno, za které se moje děti nebudou muset stydět, si za peníze nekoupíte. V té "divné" partě ANO je převážná většina těch, kteří si v roce 2012 řekli, že se na ten bordel už nemohou dívat, řekli si, že s tím musí něco udělat než bude opravdu pozdě....tyhle lidi nikdy nepodrazím, lidi v ANO jsou skutečným, reálným vzorkem společnosti, ne stranických aparátů a budovaných hierarchií (a i o tom něco vím z vlastní zkušenosti z doby před rokem 1990). Příměrem - vojsko může zvítězit jen tehdy, když vojáci drží u sebe, dezerce znamená nejen konec vojáka, ale i toho vojska.... Ale děkuji za vlídná slova.S pozdravem